6957288526 Εθνικής Αντίστασης 96, Κατσικά, Ιωαννίνων tzovarascnc@gmail.com


Τζοβάρας Νικόλαος
Ρεκτιφιέ - Μηχανουργείο - CNC - Ρεκτιφιέ Κεφαλών - Κυλίνδρων - Χιτώνια - Κατσικάς Ιωάννινα

Το Μηχανουργείο μας είναι μία διαρκώς εξελισσόμενη μονάδα επεξεργασίας μετάλλου που εδρεύει στον Κατσικά Ιωαννίνων και δραστηριοποιείται στον τομέα μηχανουργικών κατεργασιών.
Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την επισκευή και τη συντήρηση κάθε είδους εξαρτήματος ή μεταλλικής κατασκευής με ευρύ πεδίο εφαρμογής. Η πολυετής εμπειρία, η άριστη τεχνογνωσία και ο άρτιος εξοπλισμός μας καθιστούν ικανούς να προσφέρουμε λύσεις κατά την παραγωγική διαδικασία σύνθετων και απαιτητικών κατασκευών για κάθε βιομηχανικό κλάδο. Με συνεχή διεύρυνση γνώσεων και επιμονή στη λεπτομέρεια καταφέρνουμε να εγγυόμαστε την υψηλή ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και προϊόντων.
Στην επιχείρησή μας οι επιθυμίες των πελατών βρίσκονται πάντα στο επίκεντρο. Επιδιώκουμε την ικανοποίησή σας και θέτουμε τα θεμέλια για μακροχρόνιες και αξιόπιστες σχέσεις εμπιστοσύνης.
 

 

Εργασίες Τόρνου CNC

Εργασίες Τόρνου CNC

Εκτελούνται εργασίες κατασκευής, επισκευής και τροποποίησης εξαρτημάτων, σε τόρνο με ωφέλιμο μήκος 305mm πόντα - πόντα και 419mm. Επίσης αναλαμβάνουμε εργασίας φρέζας, ρεκτιφιέ κυλίνδρων, κατασκευή γραναζιών και άλλα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εργασίες Τόρνου CNC